Fernando Giner demana que l’ajuntament pague un lloguer als artistes fallers per emmagatzemar els monuments

Ciutadans a l’Ajuntament de València ha demanat que el consistori pague un lloguer, tal com està fent amb la Fira de Mostres, als artistes fallers que estan emmagatzemant els monuments que s’hagueren cremat el passat 19 de març.

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, qui al costat de la regidor Amparo Pico, s’ha reunit amb el Gremi d’Artistes Fallers, ha qualificat de “extremadament delicada” la situació que viu el gremi. “En plena lluita per a supervivència de la Ciutat de l’Artista Faller s’ha vist colpejat, com tants altres sectors, per la crisi de la COVID-19”, ha manifestat.

Per part seua, Amparo Picó, qui ha anunciat que el seu grup plantejarà aquesta proposta en el pròxim ple, ha recordat que “la crisi del coronavirus ens planteja nous escenaris cada dia i el gremi s’està veient obligat a adaptar-se a les circumstàncies”. “El que tenim clar des del grup Ciutadans és que treballarem per a solucionar els seus problemes i reivindicacions, ja que creiem en què són un col·lectiu que aporta un valor inigualable a València”.